Despre noi

dsc01806-800x480PETRALUPS se regaseste printre cele mai serioase, prompte si eficiente firme specializate in transportul produselor chimice lichide ce activeaza in prezent pe piata din Romania.
Societatea noastra a cunoscut in toata perioada de functionare o evolutie ascendenta, fiind constienta ca pentru a se impune pe piata este dependenta de imaginea sa, care deriva direct din proiectele, strategia si aspiratiile celor care i-au pus fundamentele.

OBIECTIV
Obiectul nostru de activitate este transportul specializat pentru produse chimice lichide, iar societatea noastra functioneaza în conformitate cu principiile sigurantei globale si se angajeaza zilnic pentru a asigura satisfactia clientilor sai. Angajatii nostri au ca prioritate oferirea celor mai avantajoase solutii la solicitarile clientilor, dând dovada de flexibilitate si grija fata de client.
FLOTA-VEHICLE FLEET
Siguranta este una dintre preocuparile principale ale societatii noastre iar clientii nostri se pot baza întotdeauna pe aceasta. Tancurile societatii noastre sunt autorizate pentru transportul produselor chimice periculoase – clasele ADR 3 – 4.1 – 5.1 – 6.1 – 8 – 9 si non-ADR, si sunt confectionate din otel inoxidabil, iar unele sunt dotate cu sisteme independente de încalzire.
25 de autocisterne cu unul sau trei compartimente , cu capacitati cuprinse intre 30000 si 35000 litri, , cod cisterna L4BH si L4BN, specializate pentru transportul produselor chimice lichide ADR, echipate cu sistem electric de încalzire (pâna la 180 °).

Clientii nostrii sunt parteneri privilegiati ai activitatii noastre si satisfacerea deplina a cerintelorlor este telul nostru primordial.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.
Please leave this field empty.

Please leave this field empty.